Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Voor kandidaten

Niet alleen het CV vinden wij belangrijk, maar veel meer wie u bent als persoon achter dit CV. Met andere woorden: het gaat om u. Want hoewel diploma’s en vaardigheden nodig zijn, zijn deze geen garantie voor succes. Doorslaggevend zijn juist persoonlijke aspecten als wil, drijfveren, identiteit, karakter en ambities. Naar die dingen zijn wij benieuwd. Persoonlijk en betrokken met als doel de optimale match.

Wij staan open voor het ontvangen van uw CV. Klik hier om uw CV te uploaden. Liever eerst eens van gedachten wisselen? Bel ons gerust. Het telefoonnummer is 078 - 8200 362. Of laat u terugbellen door hieronder een bericht te verzenden.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.