Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Voor kandidaten

Niet alleen het CV vinden wij belangrijk, maar veel meer wie u bent als persoon achter dit CV. Met andere woorden: het gaat om u. Want hoewel diploma’s en vaardigheden nodig zijn, zijn deze geen garantie voor succes. Doorslaggevend zijn juist persoonlijke aspecten als wil, drijfveren, identiteit, karakter en ambities. Naar die dingen zijn wij benieuwd. Persoonlijk en betrokken met als doel de optimale match.

Wij staan open voor het ontvangen van uw CV. Klik hier om uw CV te uploaden. Liever eerst eens van gedachten wisselen? Bel ons gerust. Het telefoonnummer is 078 - 2000 349 (Alblasserdam), 040 - 8200 780 (Eindhoven). Of laat u terugbellen door hieronder een bericht te verzenden.

Bel mij terug

Kunnen de medewerkers van onze werving- en selectiebureaus in Noord-Brabant en Zuid-Holland u helpen met het vinden van een geschikte specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence? Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.