info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Werving en selectie van een informatieanalist

Persoonlijk en betrokken dienstverlening

Zeer uitgebreid netwerk

Ontwikkelingen van oplossingen

Bij ons detacheringsbureau kunt u terecht voor de detachering, werving en selectie van een gekwalificeerde interim of vaste informatieanalist. Met ons team van consultants en grote netwerk van gekwalificeerde professionals vindt u snel een tijdelijke of vaste medewerker voor uw organisatie. Wij denken met u mee vanuit onze vestigingen in Alblasserdam en Eindhoven.

Benieuwd naar ons werk?

Vind een gekwalificeerde informatieanalist dankzij onze werving en selectie of detachering

Bent u op zoek naar een ervaren professional die u kan ondersteunen bij een project of de functie van informatieanalist tijdelijk kan invullen? Of zoekt u juist een vaste medewerker voor uw organisatie? De werving en selectie of detachering van Scope Data zorgt ervoor dat uw tijdelijke positie of vaste vacature voor een informatieanalist snel en door de juiste kandidaat wordt ingevuld. Aan de hand van uw wensen stellen we het profiel van de functie binnen uw organisatie vast. Uiteraard wordt daarbij de gewenste ervaring en kennis goed in kaart gebracht. Denk hierbij aan systeemkennis, ERP-ervaring, rapportageskills, BI / Business Intelligence, business-analyse, businesspartnering, datawarehousing, data-architecture, Master Data en benodigde technologische stack (Microsoft, SQL, Oracle et cetera). Ook krijgt de unieke hoedanigheid van uw organisatie de verdiende aandacht.

Kies voor een tijdelijke of vaste invulling van uw vacature

Na het opstellen van het functieprofiel, gaan wij voor aan de slag. Voor tijdelijke invulling bieden wij u graag een gekwalificeerde informatieanalist uit ons eigen team van interim professionals of een door ons gekwalificeerde freelancer. Voor vaste invulling van uw vacature gaan wij aan de slag met de werving en selectie van kandidaten. Is er een match tussen u en de (interim) informatieanalist? Dan zorgen wij voor de afronding van de procedure en wordt het contract voor detachering of het arbeidscontract ondertekend. Tijdens de gehele werving en selectie of detachering van een informatieanalist hanteren wij een persoonlijke en betrokken dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Scope Data heeft een zeer uitgebreid netwerk aan professionals met kennis van informatie-analyse (Informatie Analist, Proces Analist, Business Analist), Business Intelligence (BI Developer, BI Analist, Power BI consultant, Power BI ontwikkelaar), Data Warehousing (Data Engineer, Azure Specialist, Azure Developer, Data Architect) en Reporting (Data Analist, Reporting Specialist, Dashboarding Developer). Hierdoor vindt ons detacheringsbureau of werving- en selectiebureau snel de ideale professional voor uw functie. Heeft u nog vragen over de werving en selectie of detachering van een informatieanalist? Of kunnen wij u helpen bij het vinden van andere professionals op het gebied van Analytics, zoals een businessanalist? Neem dan telefonisch contact met ons op via 078 – 8200 362, stuur een e-mail naar info@scopedata.nl of gebruik ons contactformulier. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden.