Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Werving en selectie van een businessanalist

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Bent u op zoek naar een bureau dat zorgt voor een grondige werving en selectie van een interim businessanalist? Bij Scope Data beschikken we vanuit de vakinhoudelijke achtergrond van onze consultants over de juiste kennis om een geschikte businessanalist voor u te vinden. Dat doen wij op professionele en persoonlijke wijze en middels geavanceerde tools. Zo is uw openstaande vacature voor businessanalist snel vervuld!

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

Hoe gaat de werving en selectie van een interim businessanalist in zijn werk?

Bij de werving en selectie of detachering van een interim businessanalist gaan we nauwkeurig op zoek naar een professional die bij uw gewenste profiel aansluit. Zo vindt u snel een geschikte businessanalist. Als u zoekt naar een tijdelijke businessanalist of interim businessanalist, bieden wij u graag detachering vanuit ons eigen team van Data consultants of vanuit ons uitgebreide netwerk van door ons geselecteerde zelfstandigen. Om de vacature voor uw vaste positie in te vullen, gaan wij als volgt te werk:

  • In overleg met u brengen we de wensen van uw organisatie en het profiel van de gewenste businessanalist in kaart;
  • Wij gaan aan de slag met de werving en selectie van businessanalisten, waarbij we diverse wervingstools en uitvoerige gesprekken inzetten;
  • Wij presenteren u onze bevindingen, waarna u in gesprek gaat met geselecteerde businessanalisten;
  • Wanneer u en de interim businessanalist de samenwerking aan willen gaan, bemiddelen wij indien gewenst in contractonderhandelingen en het afstemmen van een startmoment.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze

Naast de werving en selectie van een (interim) businessanalist, helpt Scope Data u ook met het vinden van andere professionals met kennis van Business Intelligence of data-analyse. Zo bemiddelen onze vakkundige medewerkers tevens bij de functies van informatieanalist of een data-analist. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Of bent u als professional op zoek naar een functie als businessanalist? Neem dan telefonisch contact met ons op via 078 – 8200 362 of stuur een e-mail naar info@scopedata.nl.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.