Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Een kandidaat zoeken voor een vacature Master Data Management

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Bij Scope Data, gevestigd in Alblasserdam en Eindhoven, plaatsen we met grote regelmaat een vacature voor bedrijven of organisaties die op zoek zijn naar professionals met ervaring in Master Data Management of Master Data Beheer. Of het nu gaat om een vacature voor vaste invulling of een tijdelijke functie (detachering of interim): ons wervingsproces bestaat uit meer dan alleen het bekijken van kwalificaties van de specialist in Master Data Management. Ook de drijfveren en ambities van de kandidaten zijn van groot belang. Zo zoeken wij naar de ideale match tussen u als opdrachtgever en uw nieuwe werknemer. Schakelt u ons in voor de uitbreiding van uw bedrijf?

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

De ideale match met een passende kandidaat voor de vacature gerelateerd aan Master Data Management

Bij ons werving-, selectie- en detacheringsbureau hebben we uitgebreide ervaring in het vinden van een passende kandidaat op het gebied van Master Data Management, Reporting & Analytics, Process Mining en Business Intelligence. Met onze vakinhoudelijke achtergrond, aangevuld met kennis én ervaring in arbeidsbemiddeling, bepalen we nauwkeurig welke kandidaten passen bij uw bedrijf of organisatie. Zo hebben wij niet alleen oog voor de benodigde technische skills (procedures, procesbeschrijvingen, Excel, Business Intelligence, ERP, systemen, automatisering, governance, vastlegging en informatieanalyse), maar ook voor de kenmerken van uw organisatie met bijbehorende cultuur.

Onze vacatures worden opgesteld met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ons aanbod omvat vacatures bij uiteenlopende werkgevers met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling als data-professional. Als uw bedrijf hier ook waarde aan hecht, zijn wij uw partner. Naast professionals met kennis van Master Data Management of Master Data Analyse, zoeken wij voor bedrijven ook vaak andere experts, bijvoorbeeld Data Engineers.

Neem vandaag nog contact met ons op

Zoekt u als werkgever een vaste of tijdelijke professional met kennis van Master Data Management om een openstaande vacature of tijdelijke positie op basis van detachering te vervullen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te e-mailen naar info@scopedata.nl en voorzie ons van meer informatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar ons kantoor via 078 - 8200 362.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.