info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Een kandidaat voor de vacature van businessanalist in Rotterdam

Persoonlijk en betrokken dienstverlening

Zeer uitgebreid netwerk

Ontwikkelingen van oplossingen

Bent u op zoek naar een kandidaat voor de vacature van business analist in Rotterdam? Bij ons bureau voor werving, selectie en detachering, kloppen regelmatig gerenommeerde opdrachtgevers aan die professionals in Business Analyse, Business Intelligence en Data Analyse zoeken om functies te vervullen. Met onze uitgebreide kennis in het vakgebied en ervaring met arbeidsbemiddeling, weten we snel een passende kandidaat voor u te vinden. Ontdek wat Scope Data voor uw vacature van businessanalist in de regio Rotterdam kan betekenen.

Benieuwd naar ons werk?

Plaats direct een vacature voor de functie van businessanalist in Rotterdam

Bij ons werving- en selectiebureau hanteren we een persoonlijke en open werkwijze. Naast diploma’s en skills (zoals PowerBI, SQL, ERP of analyse van processen), kijken we vooral naar drijfveren en ambities van de professionals. Op deze manier plaatsen we een geschikte kandidaat bij u als werkgever. Ons aanbod bestaat uit bemiddeling in functies waarin er veel ruimte is voor groei en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van Business Analyse, BI / Business Intelligence en Data Analyse. Als uw bedrijf of organisatie dit te bieden heeft, zijn wij dus uw partner. Naast een vacature voor de functie van businessanalist, plaatsen wij regelmatig andere functies in Rotterdam op het gebied van Data Management, Process Mining, Business Intelligence en Reporting & Analytics. Zo zoeken wij professionals voor bedrijven met openstaande functies als informatieanalist of als Master Data Management specialist.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature voor de functie van business analist in Rotterdam? Of bent u geïnteresseerd in het plaatsen van andere vacatures? Neem dan direct contact met ons op via info@scopedata.nl of ons contactformulier en stuur ons al uw informatie toe. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem hiervoor dan contact op met het team van Scope via 078 – 8200 362.