Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Een kandidaat voor de vacature van businessanalist in Rotterdam

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Bent u op zoek naar een kandidaat voor de vacature van businessanalist in Rotterdam? Bij ons bureau voor werving, selectie en detachering, kloppen regelmatig gerenommeerde opdrachtgevers aan die professionals in Business Analyse, Business Intelligence en Data Analyse zoeken om functies te vervullen. Met onze uitgebreide kennis in het vakgebied en ervaring met arbeidsbemiddeling, weten we snel een passende kandidaat voor u te vinden. Ontdek wat Scope Data voor uw vacature van businessanalist in de regio Rotterdam kan betekenen.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

Plaats direct een vacature voor de functie van businessanalist in Rotterdam

Bij ons werving- en selectiebureau hanteren we een persoonlijke en open werkwijze. Naast diploma’s en skills (zoals PowerBI, SQL, ERP of analyse van processen), kijken we vooral naar drijfveren en ambities van de professionals. Op deze manier plaatsen we een geschikte kandidaat bij u als werkgever. Ons aanbod bestaat uit bemiddeling in functies waarin er veel ruimte is voor groei en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van Business Analyse, BI / Business Intelligence en Data Analyse. Als uw bedrijf of organisatie dit te bieden heeft, zijn wij dus uw partner. Naast een vacature voor de functie van businessanalist, plaatsen wij regelmatig andere functies in Rotterdam op het gebied van Data Management, Process Mining, Business Intelligence en Reporting & Analytics. Zo zoeken wij professionals voor bedrijven met openstaande functies als informatieanalist of als Master Data Management specialist.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature voor de functie van businessanalist in Rotterdam? Of bent u geïnteresseerd in het plaatsen van andere vacatures? Neem dan direct contact met ons op via info@scopedata.nl en stuur ons al uw informatie toe. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem hiervoor dan contact op met het kantoor van Scope Data in Alblasserdam via 078 - 8200 362.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.