Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Voor opdrachtgevers

Ook op het gebied van interim management staat kwaliteit voorop. Iedere migratie of transformatie is uniek en vraagt daarom een unieke oplossing. Middels diepgaande inventarisatie, brengt Scope Data samen met u in kaart waar de behoefte ligt. Hierbij wordt rekening gehouden met benodigde expertises, ervaring, organisatiecultuur, teamsamenstelling en mensgerichtheid tot en met benodigde flexibiliteit of bevlogenheid. 

Vraagt u zich af of datagericht werken van meerwaarde is? En of het past binnen uw organisatie? Of wat er beter kan t.o.v. de huidige situatie in dit opzicht? Wilt u weten wat er moet veranderen? Of graag eens van gedachten wisselen over ontwikkelingen en kansen? Dagelijks denken wij met organisaties mee. Geen vraag is teveel voor ons. Verhalen van de bomen en het bos horen wij graag aan. Bel ons gerust. Het telefoonnummer is 078 - 8200 362. Of laat u terugbellen door hieronder een bericht te verzenden.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.