Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Projects & Consultancy

Vaak zijn basale concepten, hersenspinsels of prachtige dromen over slim gebruik en de meerwaarde van data aanwezig. De realisatie daarvan is echter vaak een uitdaging. Vanuit onze kennis en ervaring nemen wij graag de regie in het proces van uitdaging naar oplossing.

Scope Data & IT biedt vanuit haar expertise oplossingen in de vorm van projectmanagement & consultancy trajecten. Dit zorgt ervoor dat iedere organisatie volledig ontzorgt kan migreren, transformeren, implementeren en realiseren. Van intuïtief naar fact-based. Van Excel naar Business Intelligence naar automatiseringsoplossingen op ICT. Van periodieke rapportage naar live monitoring. Scope Data & IT realiseert het.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.