info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Scope Data & AI en FITZ:

Ontdek een wereld aan kansen

Bij Scope geloven we in de kracht van samenwerking en de groei die het met zich meebrengt. Als onderdeel van FITZ creert dit een wereld van voordelen en kansen voor iedere interim professional die zich bij ons aansluit. Ons gezamenlijke netwerk aan bedrijven en opdrachten, opent de deur naar nieuwe connecties en waardevolle ervaringen die jouw carrière zullen verrijken.

Uitdagende projecten in overvloed

Doordat wij onderdeel zijn van FITZ, betekent dit ook dat we een nog groter en gevarieerder aanbod aan projecten kunnen bieden. Als interim professional of zzp-er kun je rekenen op boeiende en uitdagende opdrachten waarmee je jouw vaardigheden en kennis zult aanscherpen. Elk keer een unieke kans om te groeien en jezelf te bewijzen.

Volop ruimte voor ontwikkeling

Bij Scope en FITZ zetten we altijd in op groei en ontwikkeling en profiteer je van een breed scala aan opleidingen en trainingen. Of je nu een junior bent die zijn vaardigheden wil versterken of een ervaren expert die zich verder wil specialiseren, we bieden ondersteuning op maat om jouw ambities waar te maken.

FITZ facts!

150+

verschillende trainingen
in de FITZ E-Campus

750+

samenwerken met collega’s uit andere FITZ domeinen

100%

terug investeren in
training & ontwikkeling

100%

leuke borrels, eigen sportteams
en te gekke events als
je daar zin in hebt!

Samen plezier en samen succes.

Benieuwd hoe wij jouw carrière kunnen versterken? Maak dan een afspraak met Niels of Stephan voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken jullie jouw groeiambities en uitdagingen.