info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Scope Talent Development

Doorlopende professionele en persoonlijke ontwikkeling

Bij Scope weten dat we zelf net zo gedreven moeten zijn als de bedrijven die we versterken. Zodat we samen creatief en effectief kunnen zijn. En samen, met jou, het verschil kunnen maken voor onze opdrachtgevers.

Daarom garandeert Scope je een doorlopende ontwikkeling als interim professional. Een unieke combi van uitdagende opdrachten, individuele coaching én actieve training & opleiding, ongeacht je instapniveau van junior, medior of senior.

Continuous learning

Bij Scope zetten we actief in op ‘continuous learning’. Door uitdagende opdrachten, ontwikkel je in korte tijd veel nieuwe inzichten en capaciteiten. De praktijk is wat dat betreft je beste leerschool en je creëert een sterke groeicurve. Daarnaast word je meteen gekoppeld aan één van onze ­Managing Consultants. Samen werken jullie gericht aan jouw ­persoonlijke ontwikkeling.

Door middel van Management Drives bepalen we wat je vaardigheden, drijfveren en leerstijlen zijn, wat je wil bereiken en welke competenties daarvoor nodig zijn. Met jouw persoonlijk ontwikkelplan als basis, individuele coachings­gesprekken, groeps­trainingen en het toepassen van nieuwe vaardigheden in de praktijk, werk je gericht aan de volgende stap in jouw carrière.

Start bij Scope

0nboarding

Management Drives

Persoonlijk ontwikkelplan

Scope Academy

Power BI, MS Power Platform, SQL, Azure

Agile - Scrum Certificering

Consultancy Skills

Persoonlijke effectiviteit

Stakeholdermanagement

Opleiding (maatwerk)

MSC Data Science

MSC Business Information Management

Certified tracks richting microsoft technologies & skills

Scope investeert actief in trainingen & opleidingen

Door je individuele coachingstraject krijgen we een scherp beeld van jouw ‘stip op de horizon’. En hoe we je kwaliteiten beter kunnen benutten of aanscherpen. Bijvoorbeeld met een aanvullende opleiding (zoals een post HBO of Master opleiding) of met door ons aangeboden vakgerichte cursussen en trainingen om je competenties verder te ontwikkelen.

We organiseren regelmatig informele sessies om even gezellig met je collega’s bij te praten. Soms in combinatie met een gastspreker die nieuwe ontwikkelingen deelt over een specifiek thema. Zo komen we periodiek samen en wisselen we informele sessies en trainingen af.

Klaar om jouw toekomst te bespreken?

Maak dan een afspraak met ons team voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken jullie de kansen op korte termijn en jouw groeiambities op lange termijn.