info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Process Mining & RPA

Persoonlijk en betrokken dienstverlening

Zeer uitgebreid netwerk

Ontwikkelingen van oplossingen

Bij Process Mining wordt de uitvoering van bedrijfsprocessen gevisualiseerd. Dit is mogelijk door ondersteunende technologie waarmee proces data wordt verzameld en geïntegreerd. Processen kunnen hierdoor op performance worden geanalyseerd. Dit kan op het niveau van het totale proces, maar ook op deelprocessen. Process Mining is een techniek die de afgelopen jaren sterk in opkomst is geraakt, door het digitaliseren en automatiseren van onze werkomgeving. Hierdoor ontstaan zogenaamde tijdstempels bij elke digitale stap in een proces.

Benieuwd naar ons werk?

Process Mining kent een brede toepassing en invalshoek

Te denken valt aan o.a. het willen weten hoe de interne processen eigenlijk lopen, conformance checking (het willen toetsen van processen aan richtlijnen of regels), behoefte aan realtime monitoring van processen om (indien nodig) direct bij te kunnen stellen of het analyseren van een prestatieprobleem in processen en de behoefte daarop een KPI te bepalen.

Enkele tools die Process Mining ondersteunen, te denken aan Celonis, Disco en het MS Power Platform, bieden de mogelijkheid direct een (KPI) dashboard aan processen te koppelen.

Geavanceerde technieken

Daarnaast voorzien enkele tools in een automatische conversie naar objectieve video output, wat in het kader van het vinden van draagkracht voor verbeteringen voordelig kan zijn. Alhoewel Process Mining mogelijk wordt ondersteund door geavanceerde techniek is data de onderliggende basis die dit mogelijk maakt.

Scope Data beschikt over een netwerk aan professionals op het gebied van Process Mining en bemiddelt in functies als o.a. Process Improvement Manager, Process Analyst, Business Operations Analyst, Process Architect en Process Coördinator.

Bel ons voor de mogelijkheden

Bel voor meer informatie naar 078 – 8200 362, stuur een e-mail naar info@scopedata.nl of vul ons contactformulier in. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jullie opdracht.