info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Werken bij Scope Data & AI

Een mooie toekomst bij een ambitieuze club.

Scope bevordert een omgeving van samenwerking en persoonlijke vooruitgang. Wij kiezen en ontwikkelen Data professionals die uitblinken in kwaliteit en onze waarden delen, om zo elke opdracht keer op keer naar buitengewone tevredenheid te vervullen, met een scherp oog voor duurzame groei. Onze kantoren in Utrecht, Eindhoven en Sliedrecht complementeren het werken op locatie bij opdrachtgevers met ideale werkplekken.

Check hieronder onze openstaande vacatures. Momenteel geen functie die bij je past? Stuur ons je CV en we houden je in ons bestand voor de toekomst.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Doorlopende professionele en persoonlijke ontwikkeling

Scope garandeert je een doorlopende ontwikkeling door een unieke combi van uitdagende opdrachten, individuele coaching én actieve training & opleiding. Met jouw persoonlijk ontwikkelplan als basis werk je gericht aan de volgende stap in jouw carrière. Dit doen we aan de hand van individuele coachings­gesprekken, groeps­trainingen, opleidingen en het toepassen van nieuwe vaardigheden tijdens je projecten. De praktijk is wat dat betreft je beste leerschool.

Samen succes
én samen plezier!

Part of FITZ, met de Scope op Data & AI

Samen wordt het beter én leuker.

Dat we bij FITZ focus hebben op de gehele bedrijfsvoering, maakt het niet alleen mooier voor onze opdrachtgevers, maar ook voor jou. Van een groter netwerk tot meer ruimte voor loopbaanpaden en mooie events. Een wereld aan kansen!