info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Meet the crew!

Elke dag halen onze eigen Scope professionals het beste uit zichzelf, en uit ons team. Niet alleen als Data & AI consultants, maar ook als coach en mentor voor onze interim professionals. Allemaal met als doel onze opdrachtgevers keer op keer de versterking te bieden die zij nodig hebben.

Niels Stuij

Business Unit Director

“Niels, de drijvende kracht achter Scope Data & AI, besteedt zijn tijd voornamelijk aan adviseren en leidinggeven, met een sterke focus op klant- en kandidaatrelaties.

Voor vragen over onze interim professionals of specifieke zakelijke uitdagingen, is Niels bereikbaar via telefoon of e-mail.”

+31 6 27552226

nstuij@scopedata.nl

Linkedin

Stephan Bastinck

Business Consultant

Stephan, actief als Senior Business Consultant, is gespecialiseerd  in het bemiddelen van data-professionals met een sterke focus op klant- en kandidaatrelaties.

Voor vragen over (onze) interim professionals of beschikbaarheid  is Stephan bereikbaar via telefoon of e-mail.

+31 6 57902941

sbastinck@scopedata.nl

Linkedin

Ilse Lagendijk

Managing Consultant

Als managing consultant leidt Ilse een team van data professionals en werkt ze daarnaast ook als interim BI Consultant & data Analist  voor opdrachtgevers.

Voor advies of een gedetailleerde discussie over MS Power BI problemen binnen jouw organisatie, is Ilse bereikbaar via e-mail.

ilagendijk@scopedata.nl

Linkedin

Joep Burgers

Managing Consultant

Als managing consultant leidt Joep een team van Data & IT professionals en werkt hij daarnaast ook als interim BI & ERP Consultant voor opdrachtgevers.

Voor advies of een discussie over MS PowerBI of ERP implementatie uitdagingen binnen jouw organisatie, is Joep bereikbaar via e-mail.

jburgers@scopedata.nl

Linkedin

Michiel van der Veen

Managing Consultant

Als managing consultant leidt Michiel een team van Data & IT professionals en werkt hij daarnaast ook als interim  Projectmanager &  Business Analist voor opdrachtgevers.

Voor advies of een goed gesprek over projectmanagement en IT vraagstukken binnen jouw organisatie, is Michiel bereikbaar via e-mail.

mvanderveen@scopedata.nl

Linkedin

Anouk van Wingerden

Managing Consultant

Anouk combineert haar rol als managing consultant met het werk als data scientist en machine learning specialist voor opdrachtgevers.

Voor advies over AI-toepassingen, machine learning of procesoptimalisatie binnen je organisatie, is Anouk bereikbaar via e-mail.

avanwingerden@scopedata.nl

Linkedin

Tom Dokter

Managing Consultant

Tom, met een RC achtergrond in finance en BI, vervult de rol van managing consultant terwijl hij ook actief bijdraagt als specialist in financiële data-analyse en business intelligence.

Voor inzichten in financiële modellering, BI-strategieën of optimalisatie van datagestuurde processen in je organisatie, kun je Tom bereiken via e-mail.

tdokter@scopedata.nl

Linkedin