• Sliedrecht / Bunnik
  • augustus 2023
  • We zoeken ondernemerschap
  • Opzetten business unit IT
  • Staffing & Solutions

Deel deze vacature op:

Bedrijfsprofiel

Bij Scope Data & IT, een strategisch onderdeel van de Quoratio Groep, draait alles om onze Data- en IT-oplossingen gecombineerd met de kennis van onze professionals.

Quoratio Groep (600 FTE) opereert landelijk vanuit moderne kantoren in o.a. Bunnik, Sliedrecht en Eindhoven en heeft sinds haar oprichting in 2000 gestaag vooruitgang geboekt en een indrukwekkend portfolio van waardevolle zakelijke relaties opgebouwd. Al meer dan 20 jaar staan we aan de frontlinie van het dagelijks verbinden en bemiddelen van gedreven Finance, Data & IT-professionals bij uiteenlopende bedrijven, van opkomend talent met een afgeronde HBO of WO-opleiding tot doorgewinterde leiders.

Scope Data & IT is binnen de Quoratio Groep actief als Solutions én Capacity supplier op Data & IT . Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder interim & projectmanagement- detachering, werving & selectie en automatiseringsoplossingen.

In onze organisatie zijn onze kernwaarden niet alleen woorden, maar leiden ze ons dagelijks: Innovatie, Samenwerking, Expertise en Kwaliteit zijn de pijlers van ons werk. We geloven in het vieren van successen, wat zorgt voor een inspirerende en positieve werkomgeving.

Profiel van de ideale kandidaat

Voor de functie van Business Manager Scope IT zijn we op zoek naar een bevlogen professional met bewezen resultaten, bij voorkeur in de IT-sector. Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding en beschikt over sterke leiderschaps- en ondernemersvaardigheden. Je hebt de vastberadenheid om impact te creëren en blijft voortdurend alert op nieuwe kansen binnen de snel evoluerende wereld van data en IT. Ervaring met Data Management en/of IT-consultancy wordt zeer gewaardeerd. Je bent communicatief vaardig, proactief en hebt een intrinsieke motivatie om uit te blinken in een dynamische omgeving.

Jouw rol en verantwoordelijkheden

Als Business Manager Scope IT bij Scope Data & IT (Quoratio Groep) ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de businessunit IT, het initiëren van nieuwe klantrelaties en het onderhouden van duurzame connecties. Binnen deze rol krijg je de ruimte om op je eigen manier met je eigen team van professionals succesvol te zijn en proactief te handelen binnen een inspirerende omgeving. Tevens speel je een cruciale rol bij het vervullen van nieuwe opdrachten, zowel in samenwerking met onze interne IT-experts als met externe specialisten.

Je bent in staat om sterke merk én relaties op te bouwen met potentiële klanten en bestaande klanten te versterken, met specifieke focus op de Randstad-regio. Je onderhoudt nauw contact met klanten, signaleert nieuwe kansen en onderneemt proactieve stappen om hierop in te spelen. Met jouw enthousiasme en vastberadenheid ben je in staat om onze interne IT-experts te koppelen aan geschikte professionals en interim-professionals te vinden in de markt. Je bent creatief, vasthoudend en hebt het vermogen om professionals aan ons te binden en te inspireren. Tegelijkertijd ben je P&L verantwoordelijk, stuur je een team aan en bepaal jij samen met de Data & IT director je ambities en budget. Kwalitatieve groei is onze doelstelling!

Deze functie biedt uitstekende groeiperspectieven binnen onze organisatie. Je speelt een cruciale rol in het versterken van onze positie binnen de markt van Data Management en IT-consultancy, en er zijn interne ontwikkelingspaden die kunnen jou kunnen ondersteunen en begeleiden in de rol van Business Manager IT.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: Tussen € 4.500 en € 6.000 bruto per maand, afhankelijk van (relevante) ervaring.

Voorzieningen: Mobiele telefoon en laptop worden verstrekt.

Groeiperspectief: Duidelijke mogelijkheden voor professionele groei binnen de organisatie.

Voordelen: Pensioenregeling en 25 vakantiedagen.

Mobiliteit: Keuze tussen een bedrijfsauto of mobiliteitsvergoeding.

Bonus: Aantrekkelijke bonus gebaseerd op de operationele prestaties van het bedrijf.

Werkplezier: Ruimte voor plezier in het werk, vrijheid en ondernemerschap.

 

Solliciteren

Indien je enthousiast bent om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen en deel uit te maken van ons dynamische team binnen de boeiende wereld van Data & IT, zien we graag je sollicitatie tegemoet bij Scope Data & IT (Quoratio Groep). We kijken uit naar de mogelijkheid om jouw talent en gedrevenheid te verwelkomen in onze organisatie.

Solliciteer vóór 1 september 2023 met je cv en motivatiebrief via info@scopedata.nl.

Heb je nog vragen, nstuij@scopedata.nl of 06-27552226.  

 

 

 

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.