Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Waarom wij bestaan

Een van de grootste veranderingen van de huidige eeuw, betreft de mate waarin data & IT impact heeft op onze manier van doen en laten. De afgelopen jaren is deze ontwikkeling ingezet, deels gedreven door technologie en anderzijds (als beschermende tegenreactie) door wet- en regelgeving.

Een groot aantal organisaties ziet in data mogelijkheden. In het op de juiste manier verzamelen, organiseren en aanwenden van data, schuilen enorme voordelen voor organisaties. Dit varieert van beter inzicht in de eigen operatie tot en met markt inzichten die voorheen voor onmogelijk werden gehouden. In de private sector zijn een aantal bedrijven die hier slim en vroegtijdig mee zijn gaan werken, wat leidt tot veranderingen in het concurrentieveld. Deze trend zet zich met sneltreinvaart voort. Vooraanstaande economen spreken zelfs van een transformatie naar een data-economie.

Scope Data & IT is er van overtuigd, dat ook voor uw organisatie voordeel bestaat in een data gedreven manier van werken. Dit kan op een holistische manier zijn, maar vaak schuilt voordeel ook al in kleinere veranderingen of inzichten. Een ding is zeker: het heeft impact op de mensen die uw organisatie vormen.

Te denken valt aan o.a. geringe ervaring op het gebied van data, tijdelijke data projecten met impact op personele planning, mensen die (soms van buitenaf) worden geconfronteerd met slimmere manieren van werken, IT systemen en applicaties die steeds meer menselijke handelingen overnemen of verschuivingen in een personeelsbestand als gevolg van betere, data gedreven inzichten bij het management.

Graag voorziet Scope Data & IT organisaties van oplossingen voor dergelijke uitdagingen aan de menselijke kant van organisaties. Dat is waar wij sterk in zijn en enthousiast van worden.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.