Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Voor professionals & oplossingen in BI, Data & Analytics

Werken met data treft mensen, processen en techniek. Scope Data is een gespecialiseerde dienstverlener, die voorziet in oplossingen voor de impact van data op de menselijke kant van organisaties. Die oplossingen bestaan uit kennis en menselijke capaciteit op het gebied van data gedreven werken of de weg daar naartoe.

Als gespecialiseerde dienstverlener is Scope Data sterk in Project- & Interim Management, Detachering en Werving & Selectie. De mens staat centraal in onze dienstverlening. Omgevingen en organisaties veranderen, maar niet zonder mensen. Organisaties bestaan uit mensen. Beide helpen wij graag vooruit, op een menselijke, persoonlijke en betrokken manier. 

Sinds december 2021 zijn wij onderdeel van de Quoratio Groep.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.