info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Tijdelijke ondersteuning 

Elke klantvraag is uniek. Net als onze oplossing.

Heb je een interim professional nodig? Wij begrijpen de urgentie en het belang van snel handelen. Onze samenwerking start altijd met een intakegesprek. Hier luisteren we aandachtig en stellen we gerichte vragen om direct de perfecte match te vinden.

De ideale kandidaat staat klaar om de uitdaging aan te gaan, of het nu gaat om het waarborgen van betrouwbare rapportages of het optimaliseren van systemen.

Deze professional brengt niet alleen rust en overzicht in je team, maar kan ook sturing geven aan projectteams. Soms is het nodig om de status quo uit te dagen om vooruitgang te boeken.

Vertrouw op ons voor snelle en effectieve oplossingen.

Status quo challengen?

“Hoe kan ik excelleren met data?” is een vraag die we vaak horen.

Marshall Goldsmith, een wereldberoemde executive coach, schreef een boek met de titel: “What Got You Here Won’t Get You There.” Kortom, soms is het nodig om oude gewoontes los te laten en nieuwe benaderingen te omarmen om verder te komen.

Het is niet anders met data gedreven werken en innoveren. Wat is er al aanwezig en wat ontbreekt er? Bestaan er tegenstrijdige belangen onder stakeholders over het beoogde eindresultaat? En sluit alles nog aan bij de missie, visie en strategie van uw organisatie?

Onze Quickscan analyseert mens, proces, en techniek om deze vragen te beantwoorden. Onze business consultants brengen hun uitgebreide ervaring en gespecialiseerde kennis in praktijk om een diepgaand inzicht in de hele procesketen van Data en IT te bieden. Alles erop gericht om de status quo te challengen en vooruitgang te boeken!

Heeft u interesse in een Quickscan? Maak dan een afspraak met ons. Wij helpen u graag vooruit.

Een vaste vacature in te vullen?

Juist op zoek naar een vaste aanvulling voor jullie team? Geen probleem. Met onze bewezen werving- en selectiemethode zorgen we voor de beste persoon op de juiste plek.

De belangrijkste reden om bij Scope te gaan werken? De investeringen in haar werknemers.

Geert van der Heijden
Interim professional, Scope Data & IT

Detacheren van vakprofessionals

‘Het houdt niet op bij detachering, talentontwikkeling is ‘key’’

Om relevant te kunnen blijven voor onze opdrachtgevers, en daardoor écht het beste in elkaar naar boven te halen, blijven we onszelf ontwikkelen. Of het nu om junior, medior of senior professionals gaat. We garanderen onze professionals daarom een unieke combinatie van uitdagende opdrachten, individuele coaching én actieve training & opleiding. Zo gaan persoonlijke en carrièreontwikkeling hand in hand met jullie bedrijfsgroei.

Benieuwd hoe Scope jullie organisatie kan versterken?

Maak dan een afspraak met Stephan Bastinck voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken jullie de uitdagingen op korte termijn en de groeiambities op lange termijn.