info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Mickel Paul van Acker

Profiel

Mickel heeft een opgewekte persoonlijkheid. Hij is een ervaren analyticus met een technische achtergrond. De afgelopen jaren is hij in verschillende posities actief geweest op het snijvlak van business analyse, data analyse, procesverbetering en IT optimalisatie. Mickel is gericht op de business: technische verbeteringen dienen in zijn optiek het doel de business vooruit te helpen. Hij heeft een servicegerichte instelling en maakt gemakkelijk contact. Alhoewel hij dienstverlenend ingesteld is, durft hij kritische (tegen)vragen te stellen alvorens aan een oplossing te gaan werken.

Mickel is sterk in levelen: hij weet de details van een proces of systeem te begrijpen, zonder het algehele einddoel uit het oog te verliezen. Zijn sociale competenties en communicatieve vaardigheden stellen hem tot slot in staat, om zich als partner richting MT of andere afdelingen te onderscheiden: scherp op de inhoud en analyse, sensitief in het overbrengen van de boodschap.

Opleidingen

  • BSc Werktuigbouwkunde, Productie en Constructie, Hogeschool te Breda (diploma)

Cursussen & trainingen

  • Goede kennis van de Microsoft Office pakketten, sterk in Access en Excel.
  • Overige pakketten/tools: o.a. Excel (incl. .VBA / macro’s), meerdere ERP systemen, Python, SQL, Oracle, GIT, Lean, CIP, Power BI- Automate-Apps

Talenkennis

  • Nederlands: Moedertaal
  • Engels: Uitstekend
  • Duits: Redelijk

Mickel inzetten voor jullie project?

Neem contact op met Niels Stuij via onderstaande button, of bel naar (078) 8200 362.