info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Master Data inrichting ERP migratie – Microsoft Dynamics & SQL

Type project:

Masterdata Management en Datawarehousing

Sector opdrachtgever:

Health & Lifestyle

Vraagstuk (why)

In relatie tot een ERP migratie moest masterdata (sales en product gerelateerd) getransfereerd en geborgd worden. Daarnaast moest de masterdata naar kwalitatief hoger niveau worden gebracht t.b.v. betere rapportage mogelijkheden.

Aanpak (how)

Eerst is een gap-analyse uitgevoerd, waarbij het volgende in kaart is gebracht: wat zijn de bedrijf kritische processen, op welke punten in dit proces wordt data geproduceerd en hoe voedt deze data onze ERP omgeving. Op basis daarvan controls gedefinieerd en data getransfereerd. Vervolgens verbeterde database structuur en DWH koppeling ontwikkeld.

Resultaat (what)

Tijdigheid, volledigheid en kwaliteit van dataflow tussen systemen verhoogd. Dit leidt tot betere rapportage mogelijkheden, c.q. verbeterde inzichten t.b.v. besluitvorming. Door middel van de ontwikkeling en het uitwerken van procedures tevens direct Masterdata Management geborgd binnen de organisatie.

Benieuwd hoe Scope jullie organisatie kan versterken?

Maak dan een afspraak met Niels Stuij voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken jullie de uitdagingen op korte termijn en de groeiambities op lange termijn.