info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Scope Data & AI en FITZ:

De perfecte match

Scope Data & AI is onderdeel van FITZ, een groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in het optimaliseren van de bedrijfsvoering van opdrachtgevers. Door een hechte samenwerking profiteren onze opdrachtgevers van het uitgebreide netwerk van FITZ, waardoor wij een grotere pool van kandidaten en expertises kunnen bereiken.

Detacheren van vakprofessionals

‘Met 750+ échte specialisten optimaliseren wij de bedrijfsvoering van opdrachtgevers binnen vele expertises’

De kracht van ons succes zit ‘m in de combinatie van diepgaande vakkennis op de assen mens -proces en techniek. En we gaan verder. Het is onze doelstelling om resultaten te bereiken gekoppeld aan de missie, visie én strategie van onze opdrachtgever. Alléén dan kunnen we de juiste (data) infrastructuren inrichten en management rapportages, dashboards en algoritmes bouwen die echt meerwaarde leveren voor de organisatie. Hiermee vertalen we alleen de juiste data naar waardevolle stuurinformatie in lijn met de bedrijfstrategie! 

FITZ Compliance

FITZ Data & Ai

FITZ Finance & Control

FITZ HR & Payroll

Fitz IT & Cloud

FITZ Pensioen & LEVEN

FITZ ZORG

FITZ Sociaal Domein

Samen op weg naar succes!

Bij Scope Data & AI is samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een gezamenlijke toewijding aan succes. Je krijgt niet alleen toegang tot ons uitgebreide talentennetwerk, maar ook tot onze gezamenlijke drive om jouw organisatie te laten groeien en bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons de perfecte match voor jouw organisatie vinden.