Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Voor opdrachtgevers

Door de flexibiliteit in onze eigen organisatie, biedt Scope Data zowel fulltime als parttime oplossingen. Naast capaciteit middels de inzet van eigen consultants, biedt Scope Data oplossingen vanuit een enorm netwerk aan freelancers en ZZP’ers. In het kader van de wet DBA werken wij met door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomsten. Nieuwe opdrachten/contracten worden conform deze Modelovereenkomsten afgesloten met ZZP’ers.

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde interim professional? Bel ons gerust. Het telefoonnummer is 078 - 8200 362  (Sliedrecht), 040 - 8200 780 (Eindhoven). Of laat u terugbellen door hieronder een bericht te verzenden.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.