Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Interim Services

In de snel ontwikkelende wereld van vandaag komt projectmatige inzet van professionals steeds vaker voor. Bij veel organisaties ontstaat behoefte aan een flexibele schil van professionals. Eenmalig of structureel. Van breed inzetbaar tot juist een specialist. Een tijdelijk project op komst? Of uitdagingen waarvoor u (nog) niet over de juiste kennis beschikt?

Behoefte aan capaciteit ontstaat soms vrij plotseling. Soms is dat kortstondig. Soms voor langere termijn. Of misschien is juist dat nog onzeker. Ook ontstaat regelmatig behoefte aan invulling van een functie, tijdens een procedure voor een nieuwe vaste collega.

In al die gevallen is het prettig om snel een passende, ervaren interim professional in te kunnen zetten. Daardoor blijft uw organisatie sterk functioneren. Scope Data biedt hierin oplossingen op het gebied van Data, Analytics en BI. Onze mensen doen dit altijd door met u mee te denken. Scope Data is bedreven in het zoeken naar het optimum.

Ons netwerk van interim professionals zetten wij graag in om opdrachtgevers te helpen bij tijdelijke behoefte aan resources. Ook hier geldt: kwaliteit en lange termijn voor alles. Laat u ons gerust vrijblijvend terugbellen d.m.v. onderstaand contactverzoek. Wij zijn voor interim oplossingen graag uw partner.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.