info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Interim functies gericht op Power BI in Zuid-Holland

Persoonlijk en betrokken dienstverlening

Zeer uitgebreid netwerk

Ontwikkelingen van oplossingen

Scope Data zorgt ervoor dat tijdelijke (interim) Power BI-functies worden vervuld door gekwalificeerde BI-professionals met kennis van Power BI en DAX syntax in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Een tijdelijke of interim functie kan vrijkomen bij ziekte van een werknemer, zwangerschapsverlof of als u extra ondersteuning kunt gebruiken bij drukte of een nieuw project. Een tijdelijke (interim) professional op het gebied van Power BI biedt in deze gevallen de oplossing voor uw functies in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Met onze vakinhoudelijke kennis en ervaring als Power BI-consultancy en in detachering, vinden we de ideale match tussen opdrachtgevers en Power BI-analisten of Power BI-ontwikkelaars.

Benieuwd naar ons werk?

Vind professionals met kennis van Power BI voor uw interim functies in Noord-Brabant en Zuid-Holland

Scope Data heeft werving- en selectiebureaus die u helpen bij het vinden van professionals op het gebied van Data, Analytics en Business Intelligence (Power BI) in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Bij onze detacheringsbureaus in Noord-Brabant en Zuid-Holland zorgen we ervoor dat uw interim Power BI-functies snel worden vervuld door professionals met diepgaande kennis van en ervaring in Power BI, DAX, Power Query en Power Pivot. Dit programma, dat werd ontworpen door Microsoft, stelt u in staat om de actuele gegevens van uw organisatie visueel weer te geven door middel van dashboards. Zo geven dashboards u altijd inzicht in de huidige situatie van uw bedrijf en speelt u tijdig in op veranderingen. Met ons eigen team van gekwalificeerde en gecertificeerde Power BI-consultants en ons uitgebreide netwerk, vinden wij geschikte interim Power BI-analisten of Power BI-ontwikkelaars die deze datavisualisaties voor u kunnen creëren. Wij helpen bedrijven tevens met het vinden van interim professionals op het gebied van:

Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen

Kan Scope Data u helpen met het vinden van een ervaren tijdelijke of interim professional met kennis van Power BI, DAX, Power Query of Power Pivot voor uw functies, opdracht of project in Noord-Brabant of Zuid-Holland? Neem dan gerust contact met ons op via 078 – 8200 362. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@scopedata.nl of het contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.