info@scopedata.nl

(078) 8200 362

  info@scopedata.nl

  (078) 2000 362

Interim data-analist

Persoonlijk en betrokken dienstverlening

Zeer uitgebreid netwerk

Ontwikkelingen van oplossingen

Met onze persoonlijke en betrokken dienstverlening vindt u snel een ervaren interim data-analist voor uw bedrijf of organisatie. Scope Data helpt u met het vinden van een gekwalificeerde interim data-analist of interim Data Scientist, vanuit onze vestigingen in Alblasserdam en Eindhoven. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Benader ons voor een snelle oplossing voor het verlagen van de werkdruk of het vervangen van een langdurig afwezige collega.

Benieuwd naar ons werk?

Wij vinden de ideale interim data-analist die perfect bij uw project of organisatie past

Of u nu een interim data-analist of Data Scientist voor de korte of lange termijn zoekt: de medewerkers van ons detacheringsbureau denken met u mee over een passende oplossing. Misschien heeft u behoefte aan een professional met brede kennis van Data Science of juist aan een gespecialiseerde tijdelijke medewerker op het gebied van data-analyse. Wij helpen u graag aan de juist interim data-analist. Afhankelijk van uw wensen is dit iemand uit onze eigen pool data-analisten die bij ons in dienst zijn, of een door ons gekwalificeerde freelancer of ZZP’er met wie wij samenwerken.

Laat onze medewerkers ook de vaste invulling voor uw vacature verzorgen

Onze medewerkers hebben veel ervaring in de werving en selectie en uitgebreide kennis van het vakgebied Data Science. Hierdoor kunnen zij u niet alleen optimaal adviseren op het gebied van tijdelijke inzet van een interim Data Scientist, maar ook kunnen zij aan de slag met vaste invulling voor uw vacature. Hiervoor bieden wij u graag onze diensten op het gebied van werving en selectie aan.

Schakel ons in voor het vinden van een interim Data Scientist of andere tijdelijke professionals

Zoekt u naar een snelle invulling voor een vacature voor een interim data-analist of Data Scientist? Ons detacheringsbureau zoekt de perfecte kandidaat voor uw project of organisatie. Schakel ons vandaag nog in voor de detachering van een Data-Analist of Data Scientist. In het geval van vragen, kunt u ons uiteraard benaderen. Stuur een e-mail naar info@scopedata.nl, gebruik ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar ons kantoor in Sliedrecht, nabij Rotterdam, of ons kantoor in Eindhoven via 078 – 8200 362.