Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Detacheringsbureau in Zuid-Holland

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Bij ons detacheringsbureau in Zuid-Holland vindt u een gekwalificeerde (interim) professional voor uw organisatie. Ons eigen team van consultants ondersteunt u bij verschillende vraagstukken op het gebied van data-analyse, Datawarehouse Development en BI / Business Intelligence. Bovendien werkt Scope Data samen met een groot netwerk van specialisten van buiten de organisatie. Bij welk project kunt u ondersteuning gebruiken van ons detacheringsbureau in Zuid-Holland?

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

Een oplossing voor elk project dankzij ons detacheringsbureau in Noord-Brabant en Zuid-Holland

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de detachering in Business Intelligence en Data Analyse en beschikken over vakinhoudelijke kennis. Daarmee adviseren zij u over elk type project; of het nu een project voor de korte of lange termijn of een parttime of fulltime functie betreft. Een tijdelijke of interim-professional van ons detacheringsbureau in Zuid-Holland ondersteunt u in tijden van drukte, bij ziekte of zwangerschapsverlof van een medewerker of wanneer u momenteel nog niet over de juiste kennis of capaciteit beschikt. Onze professionals hebben kennis van de volgende gebieden:

  • Data Science
  • Data Management
  • Business Intelligence
  • Reporting & Analytics

Laat ons vrijblijvend contact met u opnemen

Bent u geïnteresseerd in een tijdelijke of interim-data-professional (zoals een developer, ontwikkelaar of analist) van ons detacheringsbureau in Zuid-Holland? Op persoonlijke en betrokken wijze gaat Scope Data op zoek naar een passende oplossing voor uw project. Neem telefonisch contact met ons op via 078 – 8200 362 voor onze vestiging in Zuid-Holland, of per e-mail via info@scopedata.nl. U kunt bovendien het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.