Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Vind een professional in Microsoft Power BI en Microsoft Power Azure

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Scope Data is dé specialist in de detachering van een gekwalificeerde professional met kennis van Microsoft Power BI en Microsoft Azure. Ons detacheringsbureau, met vestigingen in Alblasserdam en Eindhoven, helpt u bij de tijdelijke (interim)-invulling van uw project of de tijdelijke vervanging van een medewerker. Hiervoor beschikken wij over een eigen gespecialiseerd team van consultants  met kennis van Microsoft Power BI en Microsoft Azure. Daarnaast werken wij samen met een groot en door ons geselecteerd netwerk van freelancers. Zo vinden we altijd de ideale professional voor uw Microsoft Power BI of Microsoft Azure-project.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

Dankzij onze detachering vindt u een specialist met kennis van Microsoft Power BI en Microsoft Azure

Met ons oplossingsgericht vermogen hebben we door middel van onze detachering voor elk project een bekwame specialist in Microsoft Power BI en Microsoft Azure beschikbaar. Met de visualisaties vanuit Power BI en DAX heeft u altijd toegang tot de actuele data en informatie van uw organisatie. Bovendien helpen deze gegevens u om uw processen zo efficiënt mogelijk in te richten en bij te sturen. Ten aanzien van Power BI behoren ook DAX, Power Query en Power Pivot tot onze specialisaties. Microsoft Azure biedt mogelijkheden om een Datawarehouse op te zetten zodat ETL, ELT, dataverrijking, datacleansing, datamodellering en beheer kan worden toegepast. Microsoft Azure is opgebouwd uit verschillende modules die hierin ondersteunen: Azure Data Factory, Azure Blob storage, Azure Synapse, Dataflow et cetera. Ook is het ontwikkelen van een datalake een mogelijkheid.

Ons deskundige team brengt uw wensen en behoeften nauwkeurig in kaart

Ons deskundige team heeft jarenlange ervaring in consultancy en arbeidsbemiddeling op het gebied van Power BI en Microsoft Azure. Hierdoor brengen zij de wensen en behoeften van uw organisatie nauwkeurig in kaart en komen zij met de juiste oplossing of professional. Zo bent u altijd zeker van de juiste match tussen u en de Business Intelligence- of Microsoft Azure-professional. Naast Power BI en Microsoft Azure, zijn wij tevens uw detacheringsbureau en werving- en selectiepartner op het gebied van Datawarehousing, Data Science en Analytics.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op

Schakelt u Scope Data in als de specialist in detachering op het gebied van Microsoft Power BI (DAX, Power Query, Power Pivot) en Microsoft Azure (Data Factory, Blob storage, Synapse)? Neem dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw project. Dit kan telefonisch via 078 – 8200 362 of per e-mail naar info@scopedata.nl. Wij horen graag van u!

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.