Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Detachering van een Data Engineer of Data Scientist

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Bent u op zoek naar een organisatie voor de detachering van een interim Data Engineer of Data Scientist? Komt er een tijdelijk project aan waar u ondersteuning bij kunt gebruiken? Of zoekt u vervanging vanwege ziekte of zwangerschapsverlof? Wij helpen u met het vinden van een gekwalificeerde interim Data Engineer of interim Data Scientist, vanuit onze vestigingen in Alblasserdam en Eindhoven. Graag helpen wij u aan de juiste professional vanuit ons eigen team van consultants of vanuit ons grote netwerk van gespecialiseerde en door ons gekwalificeerde freelancers.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

Schakel ons in voor de detachering van een interim Data Engineer of Data Scientist

Of u nu een interim Data Engineer of Data Scientist voor de korte of lange termijn zoekt: de medewerkers van ons detacheringsbureau denken met u mee over een passende oplossing. Misschien heeft u behoefte aan een professional met brede kennis van Data Science of juist aan een gespecialiseerde tijdelijke medewerker op het gebied van Data Engineering. Bij de detachering van een interim Data Engineer of Data Scientist zoeken we altijd naar de kandidaat die het best bij uw organisatie past. Daarnaast krijgt uiteraard de benodigde technische ervaring de aandacht, zoals gevraagde ervaring in Python, R, KNIME, Microsoft Azure, Databricks, Data Factory, Blob Storage, Data Warehouse Development, Data Modellering of Data Architecture. Bovendien heeft Scope Data een groot aantal professionals in huis met kennis van Data Management. Zo vindt u door middel van onze detachering snel een ervaren interim Data Engineer of Data Scientist.

Laat onze medewerkers ook de vaste invulling voor uw vacature verzorgen

Onze medewerkers hebben veel ervaring in de werving en selectie en uitgebreide kennis van het vakgebied Data Science en Data Engineering. Hierdoor kunnen zij u niet alleen optimaal adviseren op het gebied van tijdelijke inzet (detachering en interim), maar ook kunnen zij aan de slag met vaste invulling voor uw vacature. Hiervoor bieden wij u graag onze diensten op het gebied van werving en selectie aan.

Vind snel een tijdelijke professional voor uw organisatie

Met onze detachering van een interim Data Engineer of Data Scientist zorgt u voor de juiste kennis voor uw project of een tijdelijke vervanger van een van uw medewerkers. Scope Data helpt u graag met het vinden van een professional in Data Engineering of Data Science. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 078 – 8200 362 (Alblasserdam) of 040 – 8200 780 (Eindhoven). U kunt ons tevens e-mailen via info@scopedata.nl of vul ons contactformulier in zodat wij u spoedig kunnen terugbellen. Ons team vertelt u dan graag meer over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Kunnen de medewerkers van onze werving- en selectiebureaus in Noord-Brabant en Zuid-Holland u helpen met het vinden van een geschikte specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence? Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.