Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Detachering Data Engineer

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Bent u op zoek naar een organisatie voor de detachering van een Data Engineer? Komt er een tijdelijk project aan waar u ondersteuning bij kunt gebruiken? Of zoekt u vervanging vanwege ziekte of zwangerschapsverlof? Graag helpen wij u aan de juiste professional vanuit ons eigen team van consultants of vanuit ons grote netwerk van gespecialiseerde en door ons gekwalificeerde freelancers.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

Schakel ons in voor de detachering van een Data Engineer

Bij de detachering van een Data Engineer zoeken we altijd naar de kandidaat die het best bij uw organisatie past. Daarnaast krijgt uiteraard de benodigde technische ervaring de aandacht, zoals gevraagde ervaring in Python, R, KNIME, Microsoft Azure, Databricks, Data Factory, Blob Storage, Data Warehouse Development, Data Modellering of Data Architecture. Bovendien heeft Scope Data een groot aantal professionals in huis met kennis van Data Management. Zo vindt u door middel van onze detachering snel een ervaren Data Engineer. Ons detacheringsbureau is voornamelijk werkzaam in provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Vind snel een professional voor uw organisatie

Met onze detachering van een Data Engineer zorgt u voor de juiste kennis voor uw project of een tijdelijke vervanger van een van uw medewerkers. Scope Data helpt u graag met het vinden van een professional in onder meer Data Engineering. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 078 – 8200 362. U kunt ons tevens e-mailen via info@scopedata.nl of ons contactformulier invullen. Ons team vertelt u dan graag meer over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.