Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Detachering van een data-analist

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Ons bureau is gespecialiseerd in de detachering van een gekwalificeerde data-analist of Data Scientist. Bent u op zoek naar een professional vanwege ziekte, zwangerschapsverlof of hoge werkdruk binnen uw organisatie? Start u met een project en rekent u daarbij graag op de externe kennis en capaciteit van een expert? Scope Data helpt u bij het vinden van een geschikte interim kandidaat voor zowel een kort als langdurig project.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

Schakel ons in voor de detachering van een data-analist of Data Scientist

Met behulp van ons detacheringsbureau vindt u oplossingen op het gebied van Business Intelligence, Datawarehousing, Data Science en Reporting & Analytics. U schakelt ons in voor de detachering van een Data Scientist of data-analist uit ons eigen professionele team of uit ons uitgebreide netwerk van professionals. Ons betrokken team heeft tevens uitgebreide ervaring in de werving en selectie van talentvolle kandidaten. Zo is het mogelijk om detachering van een data-analist of Data Scientist vooraf te laten gaan aan vaste werving.

Alle aandacht voor capaciteiten, kwaliteiten en kennis

Onze consultants denken met u mee over de benodigde capaciteiten, kwaliteiten en kennis voor uw interim-opdracht of project. Daarbij is niet alleen oog voor de benodigde technische skills op het gebied van data-analyse, Business Intelligence en Datawarehousing. Naast het in kaart brengen van de benodigde technische en functionele ervaring op bijvoorbeeld het gebied van Python, Excel, Microsoft Power BI, Microsoft Azure, Microsoft Power Query, QlikSense/QlikView of Tableau, krijgt ook de cultuur en het unieke karakter van uw organisatie de verdiende aandacht. Zo bent u door middel van interim detachering snel verzekerd van een ideale match tussen u en een getalenteerde interim data-analist of Data Scientist.

Bel ons voor de mogelijkheden

Laat ons detacheringsbureau u helpen met de detachering van een data-analist of Data Scientist. Neem hiervoor contact met onze vestigingen in Alblasserdam, vlak bij Rotterdam, en Eindhoven. Bel naar 078 – 8200 362 of stuur een e-mail naar info@scopedata.nl. Wij vertellen u dan graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw opdracht.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.