Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Data Management

Datastromen zijn overal. Zowel binnen als tussen organisaties. Het organiseren en onderhouden hiervan wordt Data Management genoemd. In de wereld van data betreft dit een brede discipline met wortels in vakgebieden als accounting, logistiek, ICT en statistiek. Data Management is gericht op het voorzien in de juiste gegevens met het oog op behoefte aan juiste stuurinformatie. De data (warehouse) architecture neemt hierbij een centrale plaats in. 

Professioneel Data Management maakt data van meerwaarde voor iedere organisatie. Naast het beheren van masterdata, data governance en data security worden data quality en de inrichting van effectieve data frameworks (DMBOK -BABOK -TOGAF) naar een steeds hoger niveau gebracht. De enorme toename aan datastromen leidt tot een groeiende behoefte aan professionals in dit vakgebied. 

Indien nodig, weet Scope Data uw exacte behoefte te achterhalen. Dankzij een krachtig netwerk, voorziet Scope Data in de passende professionals. De juiste Data Management professional, op zowel permanente als interim basis, maakt uw organisatie sterker. Posities waarin Scope Data o.a. bemiddelt zijn: Data Manager, Data Scientist, Data Engineer, Data Warehouse Manager, BW architect, Hadoop Specialist en Spark Specialist. 

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.