Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Een Business Intelligence vacature plaatsen in Eindhoven

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Zeer uitgebreid netwerk
Ontwikkelingen van oplossingen

Zoekt u als bedrijf in Business Intelligence een passende kandidaat voor een openstaande vacature in Eindhoven? Scope Data specialiseert zich in functies op het gebied van Business Intelligence, Datawarehousing, Data Science en Reporting & Analytics. Door onze inhoudelijke vakkennis, weten wij goed in te spelen op de vereisten voor de functie. Dankzij onze persoonlijke en betrokken dienstverlening vinden wij de optimale match tussen u als opdrachtgever en de kandidaat.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier onze cases!

Vind een passende Business Intelligence kandidaat voor uw vacature in Eindhoven

Op onze website vind u alle beschikbare vacatures in de omgeving Eindhoven, gerelateerd aan Business Intelligence. Zo heeft u een beeld van de vacatures die u via ons kunt laten invullen. Wij werven dagelijks getalenteerde professionals voor bedrijven die kennis hebben van Microsoft Power BI en Microsoft Power Azure. Op onze website vindt u tevens vacatures binnen Reporting & Analytics en Data Management, zoals posities als Data Analist, Reporting Specialist, Master Data Management Analist, Data Engineer en Datawarehouse Developer. In het bijzonder zijn wij sterk in het werven van analisten en ontwikkelaars binnen de Microsoft-stack. Denk daarbij aan Microsoft Power Query, Microsoft Power Pivot, Microsoft Power BI, Microsoft Azure en SQL.

Laat een vacature met uitgebreide functieomschrijving plaatsen

Ons aanbod omvat uiteenlopende functies bij diverse opdrachtgevers. Wij kunnen ook voor u een vacature met uitgebreide functieomschrijving plaatsen, zodat u de juiste kandidaat vindt. Ten aanzien van alle vacatures van ons werving- en selectiebureau is er veel aandacht voor de groei en ontwikkeling van kandidaten tot sterke professionals met de juiste technische skills. Biedt u die mogelijkheid uw toekomstige medewerker ook graag? Dan kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact met ons op

Stuur ons direct alle informatie omtrent uw Business Intelligence vacature in Eindhoven. Wij nemen vervolgens contact met u op om het een en ander af te stemmen en gaan vervolgens voor u aan de slag met het zoeken naar de juiste kandidaat. Wilt u liever eerst even van gedachten wisselen over de vraag of uw Business Intelligence vacature binnen onze expertise valt? Dat is uiteraard mogelijk. Bij vragen over het plaatsen van een vacature binnen de Business Intelligence, neemt u gerust contact op met het kantoor van Scope Data in Eindhoven via 078 – 8200 362 of via info@scopedata.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.