Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Master Data inrichting ERP migratie - Microsoft Dynamics & SQL

Type project: Masterdata Management en Datawarehousing
Sector opdrachtgever: Health & Lifestyle

Vraagstuk (why)
In relatie tot een ERP migratie moest masterdata (sales en product gerelateerd) getransfereerd en geborgd worden. Daarnaast moest de masterdata naar kwalitatief hoger niveau worden gebracht t.b.v. betere rapportage mogelijkheden.

Aanpak (how)
Eerst is een gap-analyse uitgevoerd, waarbij het volgende in kaart is gebracht: wat zijn de bedrijf kritische processen, op welke punten in dit proces wordt data geproduceerd en hoe voedt deze data onze ERP omgeving. Op basis daarvan controls gedefinieerd en data getransfereerd. Vervolgens verbeterde database structuur en DWH koppeling ontwikkeld.

Resultaat (what)
Tijdigheid, volledigheid en kwaliteit van dataflow tussen systemen verhoogd. Dit leidt tot betere rapportage mogelijkheden, c.q. verbeterde inzichten t.b.v. besluitvorming. Door middel van de ontwikkeling en het uitwerken van procedures tevens direct Masterdata Management geborgd binnen de organisatie.

Bel mij terug

Schakel ons in en wij vinden voor u een geschikte (tijdelijke) specialist op het gebied van Data, Analytics en (Power) BI/Business Intelligence. Of zoekt u als professional een passende functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie of bij andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.